Preko 7.000 aktivnih korisnika nove aplikacije u prvih 10 dana

Update SportSport.ba Android aplikacije (v2.1.0)

Preko 7.000 aktivnih korisnika nove aplikacije u prvih 10 dana

SportSport.ba

Na Android aplikaciji portala SportSport.ba u posljednjem updateu omogućen je pristup Forumu, te riješen niz nedostataka pri učitavanju vanjskih video sadržaja.

Nakon potpune rekonstrukcije Android aplikaciju portala SportSport.ba u prvih deset dana preuzelo je više od 7.000 korisnika što je oko 25% od ukupnog broja korisnika SportSport.ba aplikacije. Ukoliko ste na svom uređaju to omogućili, a već imate v2.0.0 instaliran, update aplikacije je izvršen automatski. Ukoliko niste, ili na uređaju imate staru verziju aplikacije, ne propustite skinuti posljednju verziju sa Google Play Storea.

U prvim danima osluškivali smo komentare korisnika, te radili na otklanjanju tehničkih nedostataka prvenstveno vezanih za prenos vanjskih sadržaja sa drugih online servisa.

Tako je u prvom updateu dodano dugme za ulazak na Forum portala SportSport.ba koje se sada nalazi u meniju, na samom vrhu, te Forum otvara unutar aplikacije bez potrebe za napuštanjem okruženja u kojem se korisnik nalazi.

Uz manja vizuelna unaprjeđenja, otklonjen je i niz bugova koji su uticali na stabilnost aplikacije i jednostavnost korištenja.

U narednom periodu možete očekivati novi update sa pristupom dodatnim sadržajima portala SportSport.ba, a svoje komentare na rad Android aplikacije SportSport.ba ostavite na našem Forumu ili na Google Play Storeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti