Raj na zemlji: Zavirite u Novakov stan u Miamiju

Cijena je paprena, ali...

Raj na zemlji: Zavirite u Novakov stan u Miamiju

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković nedavno se počastio nekretninom u Miamiju. 

Iako zbog povrede ne igra na ovogodišnjem Mastersu u Miamiju, Novak Đoković je postao centralna figura u tamošnjim medijima zbog trosobnog stana koji je kupio u ovoj luksuznoj sredini koju nazivaju 'raj na zemlji'. 

Prema medijskim natpisima, Đoković je za stan u Miamiju izdvojio devet miliona dolara. Za perfektan izgled stana je zaslužan arhitekta Renzo Piano, a kada pogledajte fotografije, bit će vam jasno zašto je cijena toliko paprena. 

Gotovo da nema sadržaja koji se ne nalazi u novom Novakovom stanu, a ispred je i veliki park u kojem može provoditi vrijeme sa svojom porodicom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti