Reprezentativac BiH priredio dragoj prosidbu za pamćenje

Zmaj je bio maštovit

Reprezentativac BiH priredio dragoj prosidbu za pamćenje

Za razliku od nekadašnjih klasičnih prosidbi, u društvu članova porodice, posljednjih godina u trendu su prilični neobični pozivi za krunisane ljubavi. 

Sve više muškaraca traži jedinstven način da zaprosi svoju djevojku, a u tom smislu prilično maštovit je bio povremeni bh. reprezentativac Mario Vrančić. Fudbaler Norwicha za takav čin se nije odlučio na svečanom izlasku ili na koncertu, već na - stadionu.

Za vrijeme dok je igrao za Dartmstadt on je nakon utakmice pred 17.000 gledatelja zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Adnu, a o svojoj romantičnoj strani nakon što je prošlo više od godinu dana govorio je za magazin Azra. 

"Iskreno, nisam ni razmišljao mnogo o tome. Sve se desilo nekako spontano. Htio sam joj prirediti nešto posebno, jer je to zaslužila. I mislim da mi je pošlo za rukom. Ona nije očekivala ovako nešto, pa se mnogo i iznenadila", ispričao je Vrančić i pojasnio kako on i njegova zaručnica još nisu odredili datum kada će ljubav krunisati brakom. 

Na pitanje čime ga je Adna privukla, odgovorio je:

"Pa, razlog tome nije samo što je prelijepa, već je velikim dijelom zaslužno za to njeno iskreno srce, te dobra duša." 

Vrančićeva zaručnica Adna je inače rođena u Banjoj Luci. Zbog rata je od 1991. godine živjela u Mainzu, magistrirala je ekonomiju i sada radi kao menadžer ljudskih resursa u jednoj firmi u Frankfurtu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi