Roberto Carlos deveti put postao otac

Legendarni Brazilac

Roberto Carlos deveti put postao otac

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Carlos danas je ponovo postao otac, čak deveti put u životu.

Ovaj 44-godišnjak ima troje djece sa prvom suprugom Alejandrom (Roberta, Giovanna, Roberto Carlos Jr), četiri sina iz ostalih veza (Carlos Eduardo, Christopher, Junior i Luca), i dvoje djece sa sadašnjom suprugom Marianom (Manuela, Marina).

Roberto Carlos je na Instagramu objavio fotografiju svoje tek rođene kćerke Marine, a u opisu se zahvalio doktoru Vidalu i njegovim pomoćnicima koji su porodili njegovu suprugu, te se zahvalio svima na čestitkama.

Roberto Carlos je dio stručnog štaba Real Madrida i analitičar mnogih evropskih i svjetskih televizija, a u prošlosti je nastupao za Palmeiras, Inter, Real, Fenerbahče, Corinthians i Anži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi