Velkoski: Kriv sam za poraz

Preuzeo krivicu

Velkoski: Kriv sam za poraz

E. Škorić, foto: T. Hebib

 U današnjem derbiju Sarajevo je, kao gost, poraženo od Željezničara s 2:1, a ovaj poraz teško pada makedonskom napadaču Krsteu Velkoskom.

U razgovoru za zvaničnu stranicu kluba, Velkoski je preuzeo na sebe krivicu za poraz.

“Sigurno je da je razočarenje poslije utakmice veliko. Želim istači da preuzimam na sebe krivicu za današnji poraz. Nisam iskoristio dobre prilike na početku utakmice, gdje smo mogli utakmicu okrenuti u smjeru koji nama odgovara. Kao jedan od iskusnijih igrača u ekipi, jednostavno mi se to ne smije dešavati i za to nema opravdanja bar što se mene tiče", rekao je Velkoski, pa je dodao:

“Danas nismo bili na nivou na kojem smo bili u proteklim sedmicama. Prvi ja, pa svi ostali. Moramo se izdići poslije poraza i pokazati reakciju nadolazećeg vikenda protiv Borca. U današnjem susretu nismo opravdali to što igramo u ovom dresu i toga moramo biti svjesni.”

“Koristim priliku da se zahvalim našim navijačima na velikoj podršci, kako jučer, tako i danas i želim poručiti da vjerujem u ekipu, da imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo što bolje rezultate za klub u narednom periodu i da ćemo uraditi sve što možemo na terenu da ih obradujemo u utakmicama koje dolaze.”, zaključio je Velkoski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi