Preuređena poslovnica u SCC-u

Sportlife u novom ruhu

Sponzorski tekst

Sportlife nastavlja sa preuređivanjem svojim poslovnica, prema najvišim standardima i zahtjevima kupaca. Danas je upriličeno otvorenje preuređene Sportlife prodavnice u Sarajevo City Centru- SCC. 

Event su otvorili sjajni plesači Young Force Crew dance grupe, svojim hip hop nastupom i akrobacijama. Za kupce je priređena i nagradna igra. Trenutno sniženje u Sportlife prodavnicama je do 50%, što uključuje i poznate sportske brendove poput Nike-a, Adidasa, Conversa i mnogih drugih, dok je na svaki drugi kupljeni artikal dodatnih 10%, a na treći 20%. Svi kupci i posjetioci na sam dan otvorenja renovirane Sportlife radnje u SCC-u će dobiti vaučer u iznosu od 20% popusta na novu kolekciju koja tek stiže u prodavnice.

Mnogobrojni kupci i gosti – sportaši, blogeri i javne ličnosti su uživali uz nastup dance grupe i muziku poznatog sarajevskog dj-a Dizzy Dee.

„Na tržištu Bosne i Hercegovine smo prisutni od 2005. i već cijelu deceniju pratimo kretanja tržišta, trendove i navike potrošača. Uz preuređenje prostora, koncept trgovine smo u potpunosti prilagodili željama i zahtjevima naših kupaca ne samo u pogledu asortimana i njegove preglednosti u prostoru, nego i u cjenovnom smislu.“ ističu iz uprave društva Benefit d.o.o. pod čijim je okriljem SportLife.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.