Stravičan izgled noge igrača Porta

Herreru žestoko udario Lichtsteiner

Stravičan izgled noge igrača Porta

M. Šljivak

Juventus je u meču osmine finala Lige prvaka pobijedio na gostovanju Porto s 2:0, a osim po porazu ovaj meč će dobro zapamtiti veznjak portugalskog tima Hector Herrera.

On je u 50. minuti meča dobio žestok udarac od defanzivca Stare dame Stephana Lichtsteinera. Odmah se vidjelo da se radi o zaista žestokom udarcu, ali pravi šok je uslijedio kada je Meksikanac skinuo kopačku.

Zaista stravično je izgledalo njegovo stopalo. Udarac je napravio dvije ogromne posjekotine, koje su doktori morali šiti, a na kraju je meksički fudbaler imao čak 17 šavova nakon ove povrede.

Usprkos žestokom startu Herrera je nastavio meč. Odigrao je svih 90 minuta, a Lichtsteiner je za ovaj žestok udarac dobio žuti karton.

Ovako izgleda stopalo meksičkog fudbalera nakon zaista žestokog udarca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi