Sve za ljubav: Za Chamberlaina prepreke ne postoje

Lud za pjevačicom

Sve za ljubav: Za Chamberlaina prepreke ne postoje

E. Ganibegović

Simpatična ljubavna priča nam dolazi sa Otoka, a glavne uloge u njoj su nogometaš Liverpoola Alex Oxlade-Chamberlain i njegova djevojka Perrie Edwards.

Brzonogi fudbaler Redsa je nakon utakmice protiv West Hama dobio slobodan dan, koji je odlučio iskoristiti za put u Belfast na koncert ženske grupe Little Mix.

Glavni razlog njegovog odlaska na koncert je bila Perrie Edwards, jedna od članica grupe, s kojom je u vezi od početka godine. 

Nekadašnji igrač Arsenala je očigledno zaljubljen do ušiju, pa mu nije predstavljalo nikakav problem da se uputi u drugu državu kako bi svojoj dragoj dokazao koliko mu je stalo do nje.

Perrie je bila presretna, pa je zbog toga odlučila objaviti zajedničku fotografiju s ljuljačke na svom Instagram profilu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi