Turski mediji napravili haos: Tošić prevario Karleušu

Napustio klub s nepoznatom djevojkom

Turski mediji napravili haos: Tošić prevario Karleušu

Srbijanski fudbaler Duško Tošić našao se u centru pažnje turskih medija nakon što je u ranim jutarnjim satima napustio jedan od noćnih klubova u Istanbulu.

Fudbaleri Bešiktaša odlučili su proslaviti pobjedu koji su ostvarili u prethodnom kolu pa su u jednom istanbulskom klubu ostali do ranih jutarnjih sati. Na naslovnim stranama skoro svih turskih medija dan kasnije našao se Tošić kojeg su mediji optužili da je prevario svoju suprugu Jelenu Karleušu.

Naime, Tošić je klub napustio u svom automobilu u kojem se nalazila i nepoznata djevojka. Mediji u Turskoj prenijeli su da je to ljubavnica srbijanskog igrača, te da je on prevario svoju suprugu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi