U šta su gledali? Bizarna bista Cristiana Ronalda

Ismijavaju ga po društvenim mrežama

U šta su gledali? Bizarna bista Cristiana Ronalda

M. Šljivak

Lik Cristiana Ronalda poznat je u čitavom svijetu, no ono što su napravili s njegovim likom u rodnoj mu Madeiri, ostaće dobro upamćenu.

Aerodrom u ovom gradu dobio je ime po zvijezdi Real Madrida, a pored toga otkrivena je i bista s njegovim likom.

Međutim, ona gotovo da ne liči na najboljeg igrača svijeta. Zaista je bizarnog izgleda i već su na društvenim mrežama počeli komentari o tome kako bista nema nikakve veze s likom portugalske zvijezde.

Poređenja su mnogobrojna, a izdvaja se jedno koje kaže da bista više liči na nekadašnjeg vozača Formule 1 Davida Coultharda.

"Isuse, kakav promašaj. Liči na nekog koji mješavina Ronalda i Davida Coultharda", napisao je jedan fan na Twitteru, dok je drugi dodao:

"Najveći promašaj svih vremena. Ovo će da stoji ovdje za buduće generacije, da gledaju u ružno čudovište", pita se drugi navijač.

Zaista veliki promašaj...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi