Umjesto u Beograd, Ronaldo otišao uživati u Maroko!

Portugalac na druženju sa Badr Harijem

Umjesto u Beograd, Ronaldo otišao uživati u Maroko!

Reprezentacija Portugala će za nekoliko dana u Beogradu odigrati meč sa Srbijom, a u njihovom timu neće biti Cristiana Ronalda.

Zvijezda Real Madrida je oslobođena nastupa u Beogradu, nakon što je njegov tim osigurao nastup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

Umjesto u prijestolnicu Srbije, Ronaldo je stigao u Maroko, gdje ga je dočekao Badr Hari, njegov veliki prijatelj i navijač Real Madrida.

"Uživanje kraj bazena s bratom. Uvijek si dobrodošao u moju lijepu zemlju", napisao je Badr Hari u opisu fotografije koju je objavio na svom Facebooku.

Poolside chilling with my bro,always great to welcome you in my beautiful country❤️

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.