Utakmica Crvene zvezde prekinuta zbog bizarnog razloga

Igrači u 40. minuti otišli put svlačionice

Utakmica Crvene zvezde prekinuta zbog bizarnog razloga

Fudbaleri Crvene zvezde se za nastavak sezone u Super ligi pripremaju na Kipru, gdje ih je jučer dočekalo neprijatno iznenađenje.

Beograđani su igrali svoju drugu utakmicu na pripremama protiv ruskog Volgara, ali je zbog pomalo bizarnog razloga meč prekinut u 40. minuti.

Pred sami kraj prvog poluvremena došlo je do kvara reflektora, kojeg organizatori utakmice nisu uspjeli popraviti. Fudbaleri Zvezde i Volgara nisu našli način da završe utakmicu, pa su napustili teren.

Inače, prvih i jedinih 40 minuta u ovom susretu nije ponudilo pretjerano kvalitetan fudbal, a rezultat je do prekida bio 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi