Zbog vjere napustio fudbal u 24. godini

Jeremy Helan, bivši igrač Cityja

Zbog vjere napustio fudbal u 24. godini

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Manchester Cityja Jeremy Helan završio je karijeru u 24. godini.

Ovaj francuski fudbaler, koji je dugo bio član Manchester Cityja, odlučio se završiti karijeru kako bi se posvetio vjeri.

Odluka je stigla iznenadno, jer ovaj fudbaler ima samo 24 godine, a odluku da prekine karijeru je objavio i njegov trenutni klub Sheffield Wedensday.

Helan je pripadnik islamske vjeroispovijesti, a u fudbalskoj karijeri je odigrao jedan meč za Građane, dok je veći dio vremena igrao na posudbama u engleskim niželigašima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi