Zadovoljni rezultatima u Tbilisiju

Bh. tim zadovoljan rezultatima u Gruziji

T. Hebib

Atletska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer se vratila iz Gruzije sa Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF).

Jasmin Mujić, trener atletičara, bio je zadovoljan rezultatima u Tbilisiju.

“Od četiri atletičara, učestvovali smo u tri finala, a Salkić Mediha je najuspješnija koja je bila na petom mjestu. Ovo takmičenje je bilo toliko jako da su nastupile tri najjače diskačice svijeta u ovom trenutku i to govori koliko vrijedi rezultat. Pored Medihe, Belmin Mrkanović je nastupao u finalu, kao i Katarina Lemez”, kazao je selektor Mujić.

 

“Što se gimnastike tiče, veliki je uspjeh što se nakon toliko godina prijvaili na ovakvo takmičenje. Mislili smo da ćemo biti samo učesnici, a bila je prisutna velika trema jer nemamo iskustva u ovakvim takmičenjima”, rekao je predstavnih našiha gimnastičara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.