Cro Cop: Ne mogu živjeti kao penzioner, treniraću

Još uvijek u naponu snage

Cro Cop: Ne mogu živjeti kao penzioner, treniraću

O. Lekić

Penzionisani UFC borac Mirko Filipović rekao je za RTL da će nastaviti trenirati i da ne može podnijeti penzionerski život.

"Na Facebooku sam u dva sata napisao status o penziji, a pustio sam ga tek u pet. Čitao sam ga tri sata. Strepila mi je ruka, ali odlučio sam da je to to. Ako nemam nove borbe, ja je ne mogu čekati pet ili šest mjeseci. Razmišljao sam šta ću poslije raditi. Ne mogu spavati svaki dan do 10, moram trenirati", rekao je Cro Cop i dodao:

"Ja sam sada u naponu snage. Ne mogu ležati i živjeti kao penzioner".

Podsjetimo da je Mirko zbog povrede otkazao borbu u Seulu, nakon čega se preko Facebooka i oprostio od karijere. UFC ga je nekoliko dana poslije toga i suspendovcao zbog navodnog uzimanja hormona rasta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.