Delfini protiv "tima svijeta" za posljednje zbogom kumova

Sprema se vaterpolo spektakl

Delfini protiv "tima svijeta" za posljednje zbogom kumova

D. Vejo

Veliki vaterpolo spektakl očekuje Srbiju i njenje reprezentativce u ovom sportu.

Osvajači tri zlatne medalje ove godine, dok je četvrta  na pomolu, odigrat će utakmicu protiv tima svijeta koji će biti sastavljen ponajviše od vaterpolista iz regiona (Hrvatska i Crna Gora), ali i drugih nacionalnih timova.

Povod ovog vaterpolo spektakla biti će opraštanje od kapice Delfina, kapitena Živka Gocića i Slobodana Nikića koji su u privatnom životu kumovi.

Svoje viđenje svega, kazao je tim-menadžer reprezentacije Srbije.

"Sprema se vaterpolo spektakl. Potrudit ćemo se da se naša dva iskusna igrača od selekcije oproste onako kako su i igrali, časno i dostojanstveno", kazao je Jugoslav Vasović.

Utakmica je zakazana za 23. decembar na Banjici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi