Dva člana KK Bugojno na Balkanskom prvenstvu

Klub im poželio uspjeh

Dva člana KK Bugojno na Balkanskom prvenstvu

S. Mlaćo

Takmičari Karate kluba Bugojno Amar Maglić i Eldar Tihak sutra putuju na Balkansko prvenstvo u Sarajevo na kojem će braniti boje naše zemlje,  a ujedno i boje grada Bugojna, s obzirom da su jedini predstavnici iz svog grada na ovom prvenstvu.

 Okupljanje naše reprezentacije je sutra u hotelu Hollywood na Ilidži  u 9 sati, a Tihak će nastupati već u petak, dok će se Maglić predstaviti u subotu.

"Velika čast je predstavljati zemlju na međunarodnom takmičenju, samim tim oni su za nas već pobjednici. Jedino sto nam preostaje da im poželimo puno sreće i da se nadamo što boljem rezultatu. Sretno momci", poručili iz Karate kluba Bugojno. 

Karate klub Bugojno jedan je od najuspješnijih kolektiva u gradu Bugojnu, a u svojim redovima imaju i Erdina Tihaka, danas trenera u klubu, koji je osvajač četiri medalje sa Balkanskih prvenstava. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi