Odbojkašice Slobode poražene u Gacku

Tuzlanske odbojkašice jako blizu play offa

Odbojkašice Slobode poražene u Gacku

E. Dindić

U okviru 15.kola za odbojkašice u Gacku istoimena ekipa sastala se sa odbojkašicama Slobode.

U jednoj rezultatski zanimljivoj utakmici slavile su domaće odbojkašice sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:21).

Od prvog pa do posljednjeg poena sigurnu igru prikazale su domaće odbojkašice, iako u pojednim trenutcima gošće iz Tuzle  znale su dobrano da zaprijete domaćim odbojkašicama, ali za nešto više jednostavno nije bilo snage.

Izabranice Nihada Zahirovića otputovale su na susret dosta oslabljene, neigranjem pojedinih odbojkašica u rotaciji. Tako da i pored nevolje koja ih je zadesila pružile su dostojan otpor domaćoj ekipi. 

Ovaj poraz nije posebno uticao na planove Slobode, jer bez obzira na sve ostale su na  poziciji koja vodi u play off Premijer lige za odbojkašice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi