Umislio da je Tyson, pa ugrizao rivala za uho

Nesvakidašnja scena

Umislio da je Tyson, pa ugrizao rivala za uho

Teme:

Nesvakidašnja scena dogodila se tokom bokserskog meča između Srbijanca Andreja Pešića i Astrita Klimente, Austrijanca albanskog porijekla.

Naime, tokom jednog klinča Klimenta je više nego nesportski postupio te je protivnika ugrizao za uho. Istovremeno, sudija Rosario Triolo diskvalifikovao je austrijskog boksera, ali se ni tada strasti nisu smirile. 

U ring je tada utrčao promoter ovog događaja Aleksandar Petković, koji je itekako imao šta za reći. Nakon kratke rasprave, Petković je isprovociran postupkom Klimente uzvratio i gotovo nokautirao boksera.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi