Veliki sportisti, još veći ljudi

Bh. sportisti se družili s djecom

Veliki sportisti, još veći ljudi

E. Škorić

U Vilsonovom šetalištu večeras je organizovano druženje uspješnih bh. sportista s djecom sa i bez poteškoća u razvoju.

Mirza Teletović, Amel Tuka i Damir Džumhur družili su se s djecom u Vilsonovom šetalištu, čime je proslavljen peti rođendan BH Telecom Sportskih igri mladih.

Naši proslavljeni sportisti su u tenisu, atletici, uličnoj košarci i igri "između dvije vatre" odmjerili snage s djecom i prolaznicimma.

"Pokazali smo i dokazali da iz BiH mogu doći veliki sportisti. Želimo se još dokazivati, a djeci poručujem da su uspjesi mogući", kazao je Džumhur.

Tuka je rekao da na neki način može da bude primjer sportiste koji je od ničega krenuo i stigao do vrha. On je djeci poručio da trebaju da vjeruju u sebe i da se  trude, te da rezultati prije ili kasnije moraju doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.