Warner se oprašta na kraju sezone

NFL vijesti

Warner se oprašta na kraju sezone

Sinoć su napravili veliki rezultat izbacivši Green Bay Packerse u prvom krugu doigravanja i plasiravši se u polufinale konferencije gdje ih u nedjelju očekuje duel protiv New Orleansa.

U nedjelju bi mogli izgubiti utakmicu protiv Saintsa, ali izgleda kako će imati daleko veći gubitak. Naime, najbolji igrač Arizone Kurt Warner je najavio povlačenje nakon završetka ove sezone.

"Mislim da nikad ne treba ostati previše dugo, ali ni otići prije vremena, ali mislim da sam u godinama kada treba razmišljati o povlačenju", rekao je 38-godišnji Warner koji je sinoć imao pet TD dodavanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.