Kompany dobio najbizarniji crveni karton ikad?

Nevjerovatno

Kompany dobio najbizarniji crveni karton ikad?

Vincent Kompany je sinoć morao napustiti igru u 66. minuti zbog crvenog kartona, kojeg je dobio na i više nego bizaran način.

U Jerusalemu su igrali Izrael i Belgija, a meč će osim po pobjedi gostiju od 1:0 ostati upamćen i po nesvakidašnjem crvenom kartonu kojeg je zaradio fudbaler Manchester Cityja i kapiten Belgije.

Kompany je bio u duelu sa Zahavijem, koji ga je sve vrijeme hvatao za polni organ (?!). Budući da je sav ovaj čin jako teško opisati a ne ispasti vulgaran, najbolje je da sami pogledate priloženi video.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.