Neuspjela panenka Alena Halilovića

Želio je biti lucidan, ali...

Neuspjela panenka Alena Halilovića

Barcelona je sinoć doživjela poraz na International Champions Cupu. Bolji od katalonskog kluba bio je Chelsea, koji je slavio nakon boljeg izvođenja penala.

Jedan od dvojice igrača Barcelone koji su propustili realizovati jedanaesterac bio je Alen Halilović, mladi Hrvat koji se dugo povezivao sa nastupom za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Halilović, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, je želio biti lucidan i atraktivan, ali je na kraju požalio zbog toga.

Bivši igrač Dinama je pokušao savladati Courtoisa popularnom panenkom, ali je njegov udarac odsjeo na prečki gola londonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.