Borac dočekuje Slogu

Prijateljski meč

Borac dočekuje Slogu

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca u utorak će na svom parketu dočekati ekipu Sloge iz Doboja.

Ovo će biti prijateljski susret u sklopu priprema za nastavak Premijer lige BiH. Do sada, crveno-plavi su odigrali tri kontrolna meča.

Prvi je bio protiv vinkovačke Spačve gdje su slavili rezultatom 39:31, dok su u drugoj utakmici protiv istog protivnika remizirali rezultatom 27:27. Nakon toga, snage su odmjerili sa ekipom Prijedora gdje su uvjerljivo slavili rezultatom 33:23. Četvrti duel, biti će onaj sa također konkurentom u prvenstvu ekipom Sloge.

Ponovo crnogorski stručnjak na klupi crveno-plavih neće moći da računa na nekoliko igrača. Goran Daničić, Mihailo Stošljević te Danijel Vukićević, neće moći da nastupaju usljed povreda koje su ih zadesile.

Nakon ovog susreta, Banjalučani imaju u planu još dvije provjere protiv Dervente na svom parketu te ponovo protiv Prijedora, ali ovoga puta u gostima.

Borac je trenutno drugoplasirani tim na tabeli, dok je ekipa Sloge 10. 

Utakmica između Borca i Sloge zakazana je za utorak od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi