Borac poražen od Veszprema, tri pogotka Mirsada Terzića

SEHA liga

Borac poražen od Veszprema, tri pogotka Mirsada Terzića

Bosanskohercegovački predstavnik u SEHA ligi, Borac m:tel poražen je večeras u Banjoj Luci od Veszprema rezultatom 33:29.

Zapaženu rolu u pobjedničkom timu večeras je igrao reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirsad Terzić koji je postigao tri pogotka, uz isto toliko asistencija.

Najefikasniji igrač u pobjedničkom timu bio je Renato Sulić sa sedam pogodaka. Sa druge strane u redovima našeg tima istakli su se Milan Đukić i Mirko Mikić sa po sedam pogodaka.

Na golu gostiju Roland Mikler zabilježio je 16 odbrana, dok je Stanko Abadžić na golu Borca uspješan bio u pet navrata. Tri odbrane zabilježio je i Mirza Haseljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.