Borac večeras ruši tradiciju

Studenti gostuju u Banja Luci

Borac večeras ruši tradiciju

A. Beganović

U okviru 18. kola Regionalne lige večeras će u Banja Luci snage odmjeriti rukometaši Borac M:tela i Bosna BH Telecoma.

Nekad je ovaj duel s pravom nazivan derbi, no nakon finasijskog i igračkog sloma Studenata, za večerašnji susret se to ne može reći.

Favorit je samo jedan, a to je Borac koji će večeras sasvim sigurno srušiti neugodnu tradiciju jer već više od četiri godine nije dobio Bosnu.

"U nekoliko prethodnih godina Bosna je bladala rukometom, no sada se sve promijenilo. Borac je danas mnogo kvalitetniji i ukoliko večeras ne pobijediomo Studente, onda stvarno ne znam kada ćemo. Studenti su nam veliki dužnici, mnogo tuge su nam donijeli prethodnih godina i sada je došlo vrijeme da se poravnaju računi", istakao je golman Borca, Mario Blažević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.