Borcu stiže Metaloplastika, Bosnu Zagreb

SEHA liga

Borcu stiže Metaloplastika, Bosnu Zagreb

E. Škorić

Bosanskohercegovački predstavnici Borac m:tel i Bosna BH Telecom danas igraju susrete u rukometnoj regionalnoj SEHA ligi.

U zaostalom susretu 20. kola Banjalučani večeras u Boriku dočekuju šabačku Metaloplastiku (18.00 sati), dok će "Studenti"  u 21. kolu u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu  biti domaćini ekipi Zagreba CO (17.30 sati).

Na tebeli vodi skopski Vardar sa 47 bodova (iz 19 susreta), ispred Zagreba CO sa 44 (17) i slovačkog Tatrana sa 43 boda (19).
 
Rukometaši Borca na tabeli zauzimaju 6. mjesto s 29 bodova iz 19 susreta, na 9. i 10. mjestu nalaze se Izviđač MO Grupa  iz Ljubuškog (17) i Bosna BH Telecoma (15) s po 10 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.