Bosna čestitala Vardaru i Karačiću na tituli prvaka Evrope

Studenti se prisjetili pobjede

Bosna čestitala Vardaru i Karačiću na tituli prvaka Evrope

Rukometni klub Vardar iz Skoplja danas se prvi put u svojoj historiji okitio naslovom prvaka Evrope savladavši u finalu Lige prvaka moćni PSG rezultatom 24:23.

Čestitke Makedoncima dolaze sa svih strana, a jedna je stigla i iz Sarajeva, tačnije od RK Bosna.

Popularni Studenti su posebnu čestitku poslali svom bivšem rukometašu, a danas članu Vardara Igoru Karačiću, a prisjetili su se i velike pobjede nad makedonskim velikanom ostvarene prije punih deset godina.

"Prije 10 godina smo pobijedili RK Vardar u okviru četvrtfinala Kupa pobjednika kupova, dok danas tim istim sportskim prijateljima čestitamo na osvajanju titule prvaka Evrope, a posebne čestitke upućujemo našem bivšem igraču Igoru Karačiću koji se također okitio zlatnom medaljom!", poruka je Bosne.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Za nostalgičare, Bosna je 25. februara 2007. godine u Makedoniji izgubila od Vardara 32:31 u četvrtfinalu Kupa pobjednika Kupova, a potom je u revanšu u Sararajevu slavila 33:24, a briljirao je Adnan Harmandić sa deset postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi