Braći Burić građani Maglaja napravili sjajan doček

Sugrađani dočekali svoje rukometne junake

Braći Burić građani Maglaja napravili sjajan doček

D. Kurbegović

Nakon što je naša rukometna reprezentacija napravila historijski uspjeh plasiravši se na Svjetsko prvenstvo u Kataru naredne godine, tako su naši rukometaši nakon slavlja sinoć na ulicama Sarajeva već danas razišli i otišli na zaslužene odmore.

Benjamin i Senjamin Burić, braća koja nastupaju za najbolju slovensku ekipu Gorenje, danas su se uputili za rodni Maglaj, koji je nedavno u velikoj katastrofi koja je zadesila našu zemlju skoro pa uništen.

Maglajlije nisu zaboravile svoje sugrađane koji su bili dio ekipe reprezentacije BiH, koja je u dvomeču protiv Islanda napravila veliki uspjeh i po prvi puta se plasirala na veliko takmičenje.

U video prilogu pogledajte dolazak braće Burić u rodni grad, te doček za ove junake od više desetina navijača na ulicama Maglaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.