Burić: Možemo ponovo napraviti senzaciju

Rukometaš u baražu za SP protiv Švedske

Burić: Možemo ponovo napraviti senzaciju

E. Čaušević

Rukometaši Bosne i Hercegovine u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo igraju protiv selekcije Švedske.

Utakmice baraža rukometna reprezentacije BiH igra sredinom juna ove godine. Pivot naše reprezentacije Senjamin Burić kazao je da može biti zadovoljan sa protivnikom u baražu.

"Mogli smo proći bolje, ali i gore. Znamo da ako želimo na Svjetsko prvenstvo trebamo na papiru jačeg od sebe kako bi pokazali ono najbolje što znamo", rekao je Burić.

On je dodao da vjeruje da reprezentacije BiH može odigrati dobro utakmice baraža protiv Švedske i ponovo napraviti senzaciju.

"Mislim da smo sposobni da opet napravimo senzaciju i plasiramo se na Svjetsko prvenstvo. Ako ne vjerujemo u to nećemo ni proći", dodao je Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi