Burić: Nismo smjeli prokockati vodstvo

Pivot reprezentacije BiH za SportSport.ba

Burić: Nismo smjeli prokockati vodstvo

E. Čaušević

Rukometna reprezentacije Bosne i Hercegovine sinoć je remizirala na gostovanju protiv selekcije Litvanije.

Pivot bh. reprezentacije Senjamin Burić u razgovoru za SportSport.ba kazao je da nismo smjeli prokockati vodstvo koje smo imali.

"Igrali smo odličn 50 minuta utakmice i onda smo u deset minuta to sve prokockali i na kraju izvukli smo remi iako smo imali napad za pobjedu. Nismo se smjeli dovesti u situaciju da nam zadnja lopta odlučuje o pobjedi", rekao je Burić.

Bh. reprezentativac je dodao da nije zadovoljan jučerašnjim rezultatom.

"Naravno da ne mogu biti zadovoljan rezultatom jer smo mi sigurno kvalitetnija reprezentacija od Litvanije. Mi moramo izboriti baraž i svi vjerujemo da ćemo na kraju otići na Evropsko prvenstvo", zaključio je na kraju razgovora za SportSport.ba Senjamin Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.