Četiri gola Vražalića u pobjedi berlinskih Lisica

Stopostotan učinak bh. reprezentativca

Četiri gola Vražalića u pobjedi berlinskih Lisica

Dž. Mrakić

Njemački Fuchse Berlin odigrao je danas susret sa Bittenfeldom u okviru 6. kola rukometne Bundeslige. 

Ovogodišnji osvajač Super Globe trofeja i aktuelni prvak EHF kupa slavio je pobjedu od šest razlike (26:20), a značajan doprinos u ovom susretu dao je i rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Faruk Vražalić.

Od ove sezone član berlinskih „Lisica“ postigao je četiri gola iz četiri pokušaja i bio je jedan od najefikasnijih u redovima pobjednika, a najbolji strijelac susreta bio je igrač poražene ekipe M'Bengue sa sedam golova.

Fuchse je ovom pobjedom skočio sa osmog na treće mjesto rukometne Bundeslige i nalazi se iza RN Lowena i Melsungena, koji u odnosu na „Lisice“ imaju utakmicu više.

Bundesliga, 6. kolo:
Fuchse 26:20 Bittenfeld (13:10, 13:10)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti