Ivandija: Ambicije su da osvojimo Kup i prvenstvo BiH

Novi trener Izviđača službeno predstavljen

Ivandija: Ambicije su da osvojimo Kup i prvenstvo BiH

D. Rakanović

Rukometni klub Izviđač danas je službeno predstavio novog trenera Silvija Ivandija. 

Iskusnom stručnjaku će ovo biti drugi put sjeda na klupu Izviđača, koji je vodio 2009. i 2010. godine. 

Ivandija je na konferenciji za novinare istakao da je došao kako bi osvajao titule.

''Zahvalio bih se Upravi RK Izviđača na ponovnom pozivu u ovu sredinu koja je na mene ostavila jako dobar dojam i prvi put. Naravno, moje ambicije su da osvojimo Kup i prvenstvo BiH, da vratimo klub na mjesto na koje zaslužuje. Neće biti lako, ima malo i promjena u ekipi, sigurno je da je klub pokazao ambiciju i želju da se promijeni konkurencija u ekipi, što će biti veliki motiv meni kao treneru. Očekuje nas mnogo rada ove sezone kako bi se vratili na svoje mjesto'', rekao je Ivandija. 

Prvu prozivku Ivandija će obaviti 31. jula, a ekipa će do tada biti na odmoru. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Na konferenciji za novinare je istaknuto i da će bivši trener Zdenko Grbavac ostati u klubu, ali još uvijek nije definisano na kojoj funkciji.  

  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi