Izviđač proljetni dio sezone otvara u Mađarskoj

Bez rezultatskog imperativa

Izviđač proljetni dio sezone otvara u Mađarskoj

M. Maksimović

Proljetni dio sezone u SEHA ligi Izviđač otvara utakmicom protiv Veszprema, koji je bh. predstavnika porazio u njihovom posljednjem susretu u prošloj godini.

 Mađarski predstavnik u Ljubuškom je trijumfovao rezultatom 31:25, što je bio podnošljiv poraz uz dostojan otpor našeg kluba, čemu se i ovog puta nada trener Zdenko Grbavac.

“Očekujem korektnu utakmicu u Mađarskoj, iako bi bilo suludo govoriti o rezultatu. Naš cilj je da se predstavimo u što boljem svjetlu. U našoj dvorani odigrali smo dobru utakmicu, pa se nadam da ćemo isto to uraditiu Mađarskoj“, rekao je Grbavac, dodajući:

“Nemamo šta izgubiti, potpuno smo rasterećeni i pokušatćemo iskoristiti umor Veszprema koji dan ranije igra utakmicu protiv Metalurga. Nadamo se da će meč proteći i bez povreda.”

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Mladi tim Izviđača trenutno zauzima posljednje mjesto na tabeliu SEHA lige. U klubu ipak nisu nezadovoljni s obzirom na mladost i neiskustvo, kao i na kvalitet svih protivnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi