"Ja ne bih bio ja kad ne bih mislio da možemo dobiti Barcu"
FOTO: epa.eu

Veselin Vujović nakon poraza:

"Ja ne bih bio ja kad ne bih mislio da možemo dobiti Barcu"

Najbolja odabrana rukometne Lige šampiona, ona PPD Zagreba, u četvrtak navečer u prepunoj zagrebačkoj Areni je dobro namučila sastav Barcelone.

Prvi favorit za šampionsku titulu slavio je zahvaljujući četiri gola prednosti, koje je stekao u prvom poluvremenu. 

Veselin Vujović i njegovi igrači ne misle se olako predati ni u revanš susretu četvrtfinala rukometne Lige šampiona, u koju će Barcelona u svojoj dvorani ući s dva gola prednost.

"Ja ne bih bio ja kad ne bih razmišljao da mi možemo pobijediti u Barceloni", optimistično je rekao Vujović, a onda idetektovao glave razloge poraza njegove ekipe:

"Mislim da nismo bili na onom našem pravom nivou, snaga Barcelone i autoritet su malo sputali ruke i noge mojim igračima. Na kraju smo bili blizu da izjednačimo, možda i pobijedimo, ali se vidjelo to neiskustvo”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti