Kiril Lazarov na meti Nantesa

Francuzi žele iskusnog Makedonca

Kiril Lazarov na meti Nantesa

D. Vejo

Najbolji makedonski rukometaš svih vremena Kiril Lazarov nalazi se na meti francuskog Nantesa.

Ovu informaciju, potvrdilo je rukovodstvo francuskog tima, koje ne krije činjenicu da bi im zadovoljstvo bilo u svojim redovima imati igrača poput Lazarova, a koji igra na poziciji desnog beka.

"Kiril je jedan od najboljih strijelaca u historiji rukometa. Sa svojih 36 godina i 18 sezona u Ligi prvaka, može timu donijeti neophodno iskustvo za ostvarivanje ciljeva u elitnom takmičenju", istakao je predsjednik kluba, Gael Pelitie.

Kapiten Makedonije, trenutno brani boje španske Barcelone, a ugovor mu ističe u junu mjesecu tekuće godine. Međutim, još uvijeka nema informacija o tome da li će Katalonci ponuditi novi ugovor Lazarovu. Ukoliko se to ne dogodi, on bi veoma lako mogao promijeniti sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi