Komšije iz Istočnog Sarajeva pobjedu neka traže negdje drugo

Kapiten Bosne Tarik Alibegović

Komšije iz Istočnog Sarajeva pobjedu neka traže negdje drugo

D. Rakanović

Rukometaši sarajevske Bosne danas dočekuju Slaviju u drugom kolu Premijer lige BiH. 

Kapiten Bosne Tarik Alibegović optimističan je pred duel sa debitantom u najvišem rangu takmičenja. 

“Nakon osvojenog prijateljskog turnira u Gornjem Vakufu, gdje smo prikazali odličnu igru, samopouzdanje ekipe je palo iz nekog razloga. U prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici protiv ekipe Vogošće smo doživjeli težak poraz, ali sam ubijeđen da taj rezultat nije odraz realnog stanja. Komšije iz Istočnog Sarajeva najavili su pobjedu i da je sve drugo iznenađenje. Ovim putem mogu im poručiti da pobjedu i bodove traže negdje drugo i očekujem pobjedu svoje ekipe te dalji nastavak i podizanje u svakom smislu", rekao je Alibegović. 

Utakmica drugog kola Premijer lige BiH. između Bosne i Slavije igra se danas od 19 sati u dvorani Ramiz Salčin, a ulaz je besplatan. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi