Rukometaši Bosne bolji od Goražda

Korkarić: Mislio sam da će utakmici biti teža za nas

E. Čaušević

Rukometaši Bosne večeras su bili bolji od Goražda (29:24) u meču 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica koja se igrala na Mojmilu donijela je zanimljvu borbu iz koje je na kraju kao pobjednik izašla Bosna. Nakon utakmice trener sarajevske ekipe Zuhdija Korkarić izjavio je da je očekivao da će večerašnja utakmica biti mnogo teža po njegov tim.

"Iskreno, mislio sam da će utakmica biti teža za nas, ali vidim da je Goražde došlo bez Delića i vjerovatno su došli da pokažu ono što u ovom momentu najbolje znaju. Moji momci su ušli u utakmicu jako motivisani i borbeni jer su željeli da imaju dobar rezultat i to su uradili. Mislim da smo vodili 12-13 razlike i dao sam šansu igračima koji inače nisu mnogo igrali. Svi su igrali i jako sam zadovoljan igrom i ponašanjem. Ono što je bitno uspio sam da odmorim igrače za narednu utakmicu protiv Dervente", rekao je trener RK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi