Markovićeva četa odradila peti trening u Bihaću

Pripreme za Litvance

Markovićeva četa odradila peti trening u Bihaću

Najbolja rukometna reprezentacija naše zemlje uspješno se priprema za dvomeč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo s Litvanijom. Prvi od dva duela izabranici Dragana Markovića odigrat će 30. aprila u Cazinu, a do tada će se bh.rukometaši pripremati u Bihaću, odnosno dvorani Luke.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine trenira dva puta dnevno, a tokom dosadašnjeg dijela priprema članovi selekcije, koja je početkom godine učestvovala po prvi put na Svjetskom prvenstvu, odradila je pet treninga.

Poslijepodnevni trening koju su bh. reprezentativci odradili u utorak bio je otvorenog tipa, a oko 400 navijača pratilo je rad Dragana Markovića i njegovih izabranika. U našem nacionalnom timu vlada dolična atmosfera, a svi reprezentativci su maksimalno spremi za duel s Litvancima i nema problema s povredama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.