Na Markovićevom proširenom spisku 28 rukometaša

Selektor rukometne reprezentacije BiH objavio spisak

Na Markovićevom proširenom spisku 28 rukometaša

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom narednog mjeseca će u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odmjeriti snage sa Slovačkom i Litvanijom.

Selektor našeg nacionalnog tima, Dragan Marković, objavio je prošireni spisak igrača na koje računa za pomenute susreta, a na istom se nalaze imena 28 bosanskohercegovačkih igrača.

Početkom novembra, tačnije 4. će naš nacionalni tim kvalifikacije otvoriti domaćim susretom sa Slovačkom, a četiri dana kasnije izabranici Dragana Markovića gostovat će u Litvanije.

Spisak rukometne reprezentacije BiH: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Alen Ovčina, Mirko Mikić, Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić, Nikola Prce, Ivan Milas, Mirsad Terzić, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Tarabochia, Goran Daničić, Dejan Malinović, Kosta Savić, Marko Panić, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Adnan Šabanović, Damir Efendić, Haris Begić, Vladan Lončar, Damir Halilković, Elmir Građan, Anes Bečić, Stefan Janković, Duško Čelica, Dejan Šešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.