"Naporan rad mora dati rezultat"

Irfan Smajlagić za SportSport.ba

"Naporan rad mora dati rezultat"

A. Beganović

Rukometaši Bosna BH Gasa odbranilu su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Naime, u derbiju prvenstva izabranici Irfana Smajlagića u Boriku su sinoć savladali Borac (28:27), te su mu tako pobjegli na teško dostižnih šest bodova prednosti.

"Upravo idem na masažu, malo su me leđa ukočila, valjda od svih ovih putovanja, ali nakon sinoćnje pobjede, i bol se lakše trpi. Pobjedom protiv Borca došli smo na korak do svog glavnog cilja, a to je odbrana naslova prvaka", kazao je Irfan Smajlagić za SportSport.ba, dodavši:

"Atmosfera u Boriku bila je paklena, odnosno bila je sve više nego sportska. Međutim, mi smo znali odgovoriti na pritisak koji je stvoren i na kraju smo sasvim zasluženo slavili".

"Imali smo i u toku prošle sezone, a i u ovoj mnogo utakmica koje su bile "odlučujuće" i već polako imamo iskustva, što smo pokazali i sinoć. Već od danas okrećemo se narednim utakmicama u prvenstvu, te Kupu BiH, u kojem također želimo ostariti prošlogodišnji uspjeh, a to je titula. Pred nama je još mnogo rada, truda i zalganja i uvjeren sam ćemo iz utakmice u utakmicu uvjek igrati bolje te da rezultat neće izostati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.