Napušta Borac, a nije proveo ni minut na parketu

Stošljević bez debitantskog nastupa

Napušta Borac, a nije proveo ni minut na parketu

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca večeras igraju treću utakmicu Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine protiv Izviđača.

Već tradicionalno, crnogorski stručnjak na klupi Banjalučana Ratko Đurković neće moći da računa na povrijeđenog Mihaila Stošljevića, igrača koji je minule zime stigao u grad na Vrbasu pod epitetom velikog pojačanja.

Navodno, on se još uvijek nije oporavio od povrede koju je imao po dolasku u Banja Luku, iako je stručni medicinski tim dao zeleno svijetlo da može igrati.

S toga, sve je izvjesnije da će Stošljević ovog ljeta napustiti redove crveno-plavih i otisnuti se u potragu za novom sredinom.

Srbijanac igra na poziciji lijevog beka, a kako sada stvari stoje, banjalučka publika neće imati priliku da ga vidi na parketu.

U dosadašnjoj karijeri Stošljević je branio boje Crvene zvezde, Partizana, Topličanina i Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi