Plemići skinuli skalp i Skautima

Nova pobjeda Zrinjskog

Plemići skinuli skalp i Skautima

A. Beganović

U prvom susretu 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rukometaši Zrinjskog su savladali Izviđač (37:32), te su mu nanijeli drugi ovosezonski poraz.

Nakon Maglaja, skalp Skautima skinuli su i Plemići, koji su na taj način stiglo do nova tri boda kojima su se učvrstili u sredini tabele.

U prvom dijelu igralo se većinom bez odbrana, pa su u 30 minuta postignuta 34 pogotka, a na odmor se otišlo pri rezultatu 17:17.

U drugom dijelu Plemići su bili nešto bolji, konstantno su bili u prednosti, te su na kraju zasluženo slavili rezultatom 37:32.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Marić i Pavlak sa po sedam, te Perić sa šest pogodaka bili su najefikasniji kod Zrinjskog, dok je Hrstić sa sedam pogodaka bio najefikasniji kod Izviđača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi