"Pobijediti Krajinu i u dobrom raspoloženju otići na odmor"

Trener RK Zrinjski, Zdravko Medić

"Pobijediti Krajinu i u dobrom raspoloženju otići na odmor"

M. Maksimović

  Rukometaši Zrinjskog sutra na svom parketu dočekuju tim Krajine koji je trenutno pretposljednji tim na tabeli Premijer lige. 

Mostarci su u dobrom naletu, a iza njih je ukupno šest pobjeda, pa bi sve osim trijumfa i na sutrašnjoj utakmici bilo veliko iznenađenje. Tako razmišlja i trener Zdravko Medić.

“Krajina se malo podigla u posljednje vrijeme, ali mi igramo na domaćem terenu i želimo opravdati ulogu favorita. Ostvarili smo šest trijumfa u nizu i na pravi način iskorstili seriju lakših utakmica, a Krajina je prilika i za sedmi i odlazak na odmor u dobrom raspoloženju. Nakon Nove godine na nama je da zasučemo rukave i mnogo radimo kako bismo bili bolji”, rekao je Medić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

On ni ovog puta na raspolaganju neće imati povrijeđene Damira Džebu i Vedrana Delića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi