Kapiten reprezentacije BiH

Prce: Naš tim krasi sjajna atmosfera i na terenu i van njega

Kapiten rukometne reprezentacije Nikola Prce istakao je da će navijači u Zeničkoj Areni biti najveća prednost naše reprezentacije protiv Bjelorusije.

"Sigurno je da ćemo se boriti i dati sve od sebe pa na kraju kako bude. Prvi put smo u situaciji da odlučujemo sami o sebi, da igramo kući i da nam odgovara i pobjeda od jedan razlike. Padale su i jače reprezentacije od Bjelorusije i mislim da smo u punoj Areni blagi favoriti jer nastupamo pred svojom publikom. Slične smo ekipe kvalitetom, jedino ta puna dvorana može biti naša velika prednost", rekao je Prce i dodao:

"Atmosfera je uvijek dobra. Super je odnos mladih i starih i uvijek smo imali dobru atmosferu u svlačionici još i u periodu Rađe, Demirovića... Ovo je generacija koja ima dobru atmosferu i na terenu, a to je ono što nas najviše krasi".

"Imao sam dosta tih problema za vrijeme ove sezone ali se završilo odlično. Završio sam sa svojim klubom na trećem mjestu i produžio sam ugovor, tako da sam zadovoljan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.