Prce postigao sedam, Savić tri gola u porazu Azotyja

Metalurg slavio 33:26

Prce postigao sedam, Savić tri gola u porazu Azotyja

A. Beganović

Na 42. Međunarodnom rukometnom turniru u Strugi Metalurg, kojeg s klupe predovdi Lino Čevar, savladao je Azoty naših Dragana Markovića, Koste Savića i Nikole Prce (33:26).

Izabranici bosanskohercegovačkog selektora Dragana Markovića, rukometaši Azotyja su bolje otvorili susret, te su u prvom dijelu imali i prednost od četiri gola (13:9), a na odmor su otišli sa viškom od dva gola (17:15).

Međutim, u drugom dijelu Metalurg je zaigrao mnogo bolje, već na samom otvaranju je preokrenuo rezultat u svoju korist i na kraju je zasluženo slavio sa 33:26.

Najefikasniji u redovima Azotyja bio je Prce sa sedam golova, Savić je dodao tri, dok su Manaskov sa devet, te Cindrić sa sedam golova bili najefikasniji kod Metalurga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.