Probuđeni Borac stigao do treće uzastopne pobjede

Izvrsni Obradović

Probuđeni Borac stigao do treće uzastopne pobjede

Dž. Mrakić

Ekipa banjalučkog Borca stigla je do treće uzastopne pobjede u okviru 12. kola regionalne SEHA lige.

Banjalučani su nakon devet kola imali samo jedan bod na svom kontu, međutim nešto je u posljednje vrijeme snažno motiviralo našeg predstavnika, s obzirom da je u posljednja tri susreta ostvario sve tri pobjede.

Nakon što su slavili protiv Maks Strumice, a zatim i u prošlom kolu, iznenađujuće, protiv lidera Tatrana iz Prešova, Banjalučani su ovaj put bili bolji od ekipe Spartak Vojputa.

Rezultat je na kraju susreta glasio 28:24, a najefikasniji igrač susreta bio je Borčev Branislav Obradović, koji je postigao skoro trećinu golova svoje ekipe (devet).

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Borac m:tel trenutno ima 10 bodova na svom kontu i nalazi se na osmoj pozicji SEHA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.