Prozivka Studenata u srijedu, 12 novih igrača

Bosna i Hercegovina imat će novog prvaka

Prozivka Studenata u srijedu, 12 novih igrača

A. Beganović

Novi trener još uvijek aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, RK Bosna, Zdenko Antović, u srijedu će izvršiti prozivku Studnenata.

Na istoj će se prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba pojaviti samo četiri igrača, koja su nosila dres Studenata u prvom dijelu sezone i to Tatar, Jusufović, Mujanović i Terza.

Pored pomenute četvorke na prozivci će se pojaviti čak 11 novih igrača. Radi se o mladim i neafirmiranim rukometašima, tako da sa sigurnošću možemo reći da će Bosna i Hercegovina od ove godine imati novog šampiona.

Novi igrači Studenata su Damir Efendić, Adis Hrbat, Tarik Alibegović, Haris Bracković i Haris Lingo (svi Željezničar), Tarik Dedajić (Dobrinjac), Kenan Duraković, Dino Sabljaković i Edin Velespahić (svi Kakanj), Adnan Bevrnja (Borac Travnik), te Muhamed Zulfić (Vogošća).

Ostali igrači iz prvog dijela sezone, koji još uvijek nisu rješili svoj status, podnijeli su zahtjeve za raskid ugovora na štetu kluba, a reprezentativci Faruk Vražalić i Faruk Halilbegović kartijeeru bi mogli nastaviti u visočkoj Bosni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.