Rekordan broj ekipa u Međugorju

Rekordan broj ekipa u Međugorju

Sponzorski tekst

Kako se bliži početak IV međunarodnog rukometnog turnira za mlađe uzraste Stanko Sivrić - Međugorje 2009 (19 - 23. 08. 2009.) sve je više potvrda od strane ženskih i muških ekipa iz Bih i regije za sudjelovanje na istom.

Premda rok za prijave na Turnir i dalje traje već se sad zna da će u Međugorju biti ekipe iz Zagreba, Viteza, Kladnja, Čakovca, Novog Vinodolskog, Mostara, Makarske, Osijeka, Gruda, Ljubuškog, Međugorja, Zavidovića, Pljevlja (Crna Gora), Tomislavgrada, Livna, Metkovića, Ploča i drugih gradova iz BiH i regije.

Unatoč "recesijskoj" godini već sada znamo da će na Turniru sudjelovati rekordan broj ekipa, kojima će , uz dobar rukomet, na raspolaganju biti i niz drugih zabavnih sadržaja koje domaćini pripremaju.

Pozivamo i sve ostale ekipe da se prijave i budu dio ovog Festivala Rukometa.

Sve informacije o turniru, te načinima prijave i plaćanja potražite ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.