Rukometni savez BiH pomaže nastradalim građanima BiH

Rukometni savez BiH pomaže nastradalim građanima BiH

A. Beganović

Bosna i Hercegovina pogođena je neviđenim poplavama, a mnogobrojni sportisti, klubovi, Savezi, te navijači na sve načine pomažu unesrećenim Bosancima i Hercegovcima.

Tako su i čelnici Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučili pomoći ugroženim građanima naše zemlje.

"Rukometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio da dio prihoda od utakmice baraža za Svjetsko prvenstvo 2015. godine između Bosne i Hercegovine i Islanda, koja će se odigrati  07. 06. 2014.godine u Sarajevu u dvorani "Mirza Delibašić", uplati za nastradale građane širom Bosne i Hercegovine. Uposlenici Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučili su da se od svojih mjesečnih primanja odreknu dijela plata za nastradale u Bosni i Hercegovini", navodi se u saopštenju Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.